Pszichológiai tesztek, kompetencia mérő eszközök fejlesztése, online kérdőív kitöltés. Munkapszichológiai tanácsadás cégek számára.

Teszt készités, online tesztkitöltés

Széles körben bevált munkapszichológiai tesztek alkalmazásával, valamint több mint 10 éves HR tapasztalatunkkal kívánjuk segíteni megbízóink munkáját.

A munkapszichológia vizsgálati módszereivel hozzájárulunk ahhoz, hogy az adott munkakörbe megfelelő ember kerüljön kiválasztásra. Segítséget kívánunk nyújtani abban, hogy a vállalatok felfedezhessék a már meglévő munkatársaikban rejlő adottságokat, és az egyéni erősségekre építve alapozhassák meg piaci sikereiket.
Partnereink igényeit meghallgatva, a munkaköri elvárásokhoz szorosan illeszkedő, online formában is kitölthető kompetenciamérő eszközöket készítünk.

Ügyfeleinknek lehetőségük van arra, hogy bármely időpontban, előzetes egyeztetés nélkül, a számítógép segítségével online kérdőívek kitöltetésével támogassák a pályázók alkalmasságának felmérését. Az értékelés megküldését a teszt felvételétől számított 24 órán belül vállaljuk.

A pszichológiai tesztek területei:

·         Vezetői képességek, vezetői stílus vizsgálata
·         Munkastílus, motiválhatóság, terhelhetőség mérése
·         Intelligencia-vizsgálat, IQ tesztelés
·         Tanulékonyság, képezhetőség mérése
·         Koncentráló képesség és monotónia-tűrés mérése
·         Szervezőkészség,
·         Időgazdálkodás elemzése
·         Kreativitás tesztelése
·         Műszaki érzék mérése

Pszichológiai tesztek